FAQ

Vad gör Alba Business Group?

Alba Business Group är ett undersöknings- och analysföretag som tillhandahåller tjänster som omfattar varumärkesundersökningar, kundundersökningar, medarbetarundersökningar och mer. Vi hjälper även till med leadsgenerering och erbjuder djupgående dataanalyser och rekommendationer.

Vilka är era specialområden?

Vi på Alba Business Group specialiserar oss på att tillhandahålla högkvalitativa, opartiska och datadrivna undersökningar inom flera affärskritiska områden. Vårt expertteam erbjuder en mängd olika specialiserade undersökningar, inklusive varumärkesundersökningar, kundnöjdhetsundersökningar/NPS, konkurrentanalyser, UX-och kommunikationsundersökningar och medarbetarundersökningar. Varje undersökning skräddarsys efter era unika behov och affärsmål för att säkerställa att vi levererar den mest relevanta och användbara informationen med analyser och rekommendationer. 

Hur går ni tillväga för att genomföra en undersökning?

Vi börjar med att noggrant förstå era behov och mål. Därefter skräddarsyr vi undersökningsmetoden baserad på dessa behov, vilket kan inkludera djupintervjuer, telefonintervjuer, webbundersökningar och konsumentpaneler. Vi använder sedan avancerade analysverktyg för att bearbeta data och tillhandahålla insikter och rekommendationer.

Genomför ni internationella undersökningar?

Vi genomför löpande undersökningar på flera språk, inklusive svenska, norska, danska, finska, engelska, kinesiska, tyska, franska, spanska och portugisiska. Vi anpassar våra undersökningar baserat på den specifika kulturen och språkkraven i varje land.

Hur anpassar ni era undersökningar för olika branscher som industri, IT, e-handel, reklambyråer, etc?

Varje bransch har sina unika utmaningar och krav, och vi anpassar våra undersökningar därefter. Vi tar hänsyn till branschspecifika data och trender när vi utformar våra undersökningar, för att se till att vi samlar in den mest relevanta informationen för varje kundprojekt.

Vad kostar en undersökning?

De flesta undersökningar kostar mellan 50-100 KKR.