Branschlösningar

Vi har specialiserat oss på att skräddarsy undersökningar för att passa de unika behoven hos olika branscher, oavsett om det handlar om B2B eller B2C.
Här nedanför presenterar vi en sammanställning över de mest populära typerna av undersökningar vi levererar, anpassade för varje specifik sektor.

Reklambyråer

Vi erbjuder varumärkesundersökningar, UX-undersökningar, kundundersökningar samt kommunikationsundersökningar, utformade för att maximera effekten av era reklamkampanjer och strategier.

Industriföretag

För att stärka era kundrelationer och förbättra interna processer erbjuder vi specialanpassade kundundersökningar samt medarbetarundersökningar.

Partihandel

Genom våra kundundersökningar, UX-undersökningar och leads-undersökningar kan vi hjälpa er att bättre förstå er kundbas och optimera er försäljningsprocess.

E-handel

Varumärkesundersökningar, UX-undersökningar, kommunikationsundersökningar samt kundundersökningar, utformade för att förbättra kundupplevelsen och optimera varumärkesmedvetenheten i er digitala handelsmiljö.

Tjänsteföretag

Våra kund-, medarbetar- och varumärkesundersökningar ger hjälper vi er att höja kundnöjdheten, effektivisera arbetsprocesser och att stärka konkurrenskraften.

Konsultföretag

Våra kund-, medarbetar- och leads-undersökningar ger hjälper vi er att höja kundnöjdheten, effektivisera arbetsprocesser och förbättra leadshanteringen för att stärka konkurrenskraften.

Logistikföretag

Genom att erbjuda varumärkesundersökningar, kundundersökningar och medarbetarundersökningar hjälper vi er att förstå era kunders behov samt förbättra interna processer.

Bygg- och Fastighetsföretag

Våra varumärkesundersökningar, kundundersökningar och kommunikationsundersökningar, är anpassade för att ge insikter som kan hjälpa er att maximera kundnöjdheten och förbättra er marknadskommunikation.